Ainekset
Pizzapohja: | ||
0,5 pussia | kuivahiivaa | |
2 dl | vettä | |
4 dl | jauhoja | |
1 tl | sokeria | |
0,25 tl | suolaa | |
2 rkl | öljyä | |
Täyte: | ||
2 dl | valmista tomaattikastiketta | |
125 g | mozzarellajuustoa | |
75 g | (1/2 ps) sinihomejuustomurua | |
150 g | pizzajuustoraastetta | |
100 g | parmesaaniraastetta | |
2 tl | oreganoa | |
paprika | ||
pepperoneja |
Ravintoaineet
Resepti | |
---|---|
Hiilihydraatteja | 207 g |
Proteiinia | 137 g |
Rasvaa | 151 g |
Kuitua | 17 g |
Energiaa kJ | 11526 |
Energiaa kcal | 2755 |
Reseptitiedot
Ruokavalio | Munaton |
Ruokalajit | Pääruoat, Leivonnaiset |
Ruokatyypit | Suolaiset leivonnaiset |
Pääruoka-aine | Maitotuotteet |
Makuja maailmalta | Italialainen |
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ohjeet
Valmista pizzataikina. Sekoita vehnäjauhoihin hiiva ja suola. Lisää 42 asteinen eli hieman kättä lämpimämpi vesi ja öljy. Alusta taikina. Peitä liinalla ja kohota noin 20 minuuttia. Kauli taikina öljytylle uunipellille. Paloittele mozzarella. Sekoita mozzarellapalat, homejuustomurut ja raaste keskenään. Levitä tomaattikastike ja juustot pohjan päälle. Suikaloi paprika. Halkaise pepperonit ja poista siemenet, jos haluat niistä miedompia. Asettele pizzan päälle paprika- ja pepperoniviipaleet. Paista pizzaa 250 asteessa noin 15 minuuttia.
Lähde: https://www.yhteishyva.fi/reseptit/juustopizza/042308
Lähde: https://www.yhteishyva.fi/reseptit/juustopizza/042308
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti