tiistai 12. syyskuuta 2017

Albertit kokkausvinkit osa 2: Pepperoni-juustopizza

Ainekset

Pizzapohja:
 0,5 pussia kuivahiivaa
 2 dl vettä

4 dl jauhoja
 1 tl sokeria
 0,25 tl suolaa
 2 rkl öljyä
Täyte:
 2 dl valmista tomaattikastiketta
 125 g mozzarellajuustoa
 75 g (1/2 ps) sinihomejuustomurua
 150 g pizzajuustoraastetta
 100 g parmesaaniraastetta
 2 tl oreganoa
 
paprika
 pepperoneja

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja207 g
Proteiinia137 g
Rasvaa151 g
Kuitua17 g
Energiaa kJ11526
Energiaa kcal2755

Reseptitiedot

RuokavalioMunaton
RuokalajitPääruoat, Leivonnaiset
RuokatyypitSuolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aineMaitotuotteet
Makuja maailmaltaItalialainen
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista pizzataikina. Sekoita vehnäjauhoihin hiiva ja suola. Lisää 42 asteinen eli hieman kättä lämpimämpi vesi ja öljy. Alusta taikina. Peitä liinalla ja kohota noin 20 minuuttia. Kauli taikina öljytylle uunipellille. Paloittele mozzarella. Sekoita mozzarellapalat, homejuustomurut ja raaste keskenään. Levitä tomaattikastike ja juustot pohjan päälle. Suikaloi paprika. Halkaise pepperonit ja poista siemenet, jos haluat niistä miedompia. Asettele pizzan päälle paprika- ja pepperoniviipaleet. Paista pizzaa 250 asteessa noin 15 minuuttia.


Lähde: https://www.yhteishyva.fi/reseptit/juustopizza/042308

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti