tiistai 2. lokakuuta 2018

13.9. TERVEYSTAITOPÄIVÄ

                                                                 13.9.   TERVEYSTAITOPÄIVÄ


TERVEYSTAITOPÄIVÄ 
Koulussa oli terveystaitopäivä. Siellä oli kuusi erilaista pistettä. Ensimmäisenä oli Ryhti. Siellä katsottiin 2 min pituinen ryhti video. Sitten jakauduttiin pareihin ja harjoiteltiin ryhtiä säkkituolilla ja pulpetin edessä. 

Unelmien liikuntapäivä. 
Sitten oli unelmien liikuntapäivä. Ensin oli sininen matto jossa voi tehdä tempun. Maton päässä oli punaisia lappuja ja niistä piti valita yksi. Sitten piti kiivetä puolapuille ja tulla alas. Puola puiden päässä oli sinisiä lappuja ja niistäkin piti valita yksi. Sitten oli käsi ja jalka lappuja ja niiden päällä piti kävellä. Niiden päässä oli keltaisia lappuja ja piti valita yksin. 

Suu 
Sitten oli suu piste. Siellä piti ensin ottaa korista pallo johon oli teipattu pöpön kuva. Sitten pallo piti kuljettaa jättihammasharjalla toiseen koriin. 
Rentoutuminen  
 Sitten oli piste jossa piti kertoa mistä on ja kenelle suuttuu. Sitten piti kertoa kenelle kiitollinen. Se oli ihan kiva piste. 

Uni 
Sen jälkeen oli uni piste jossa piti mennä jumppamatolle nukkumaan tai rentoutua. Sitten joku sanoi esimerkiksi hengitä syvän niin se oli rentouttavaa. 
Ruokakolmio 
Ruokakolmio oli minun lemppari koska siellä piti esimerkiksi laitta vaikka 5 vuoden vanhoja sipsejä kolmioon. Sitten piti laitta maitotuotteita sinne oikealle paikalle.  

Nähdään taas seuraavan tekstin parissa Moikka:) 
  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti