tiistai 6. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä


Tietoa:
Ystävänpäivä on useiisa maissa 14.helmikuuta.  Kansainvälisestä Valentiunuksen päivästä poiketen ystävänpäivä on yleisimmin ystävien muistamista, ei vain rakastavaisten juhlapäivä.

Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvulta lähtien. Päivän tunnuksena tunnetaan kautta maailman punainen sydän. Suomessakin ystävänpäivä on hiljalleen kaupallistumassa, sillä ystänpäivälahjoja on alettu vuosi vuodelta enenmmän.

Miten ystävänpäivä näkyy koulussamme?:
Koulusamme järjestetään joka vuosi ystävänpäivädisko sekä oppilaskunta laittaa jokaiseen aulaan postilaatikon, mihin voi lähettää koulussamme olevalle henkilölle. Korttiin pittää kirjoittaa oppilaan nimi, luokka ja aulan nimi. Oppilaskunta ilmoittaa päivän milloin viimeistään täytyy palauttaa kortit postilaatikoon, tämän jälkeen tietyt henkilät oppilaskunnasta lajittelevat kortit ja jakavat ne ystänpäivänä.


Ystävänpäivädisko:
Ystävänpäivädiskon järjestää tänä vuonna 5b. Julisteessa oli paljon erillaisia kisoja ja juliste näytti mielenkiintoiselta. Julisteita on laitettu jokaiseen neljään ala-aulaan. Diskossa on ystäväpolku ja ystävätesti. 5b kerää rahaa leirikouluun, joka on suuri kokemus. Disko kuulostaa kivalta ja ajattelin itsekkin mennä sinne.

Kuvahaun tulos haulle ystävänpäivä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti