tiistai 10. lokakuuta 2017

Roblox

Roblox pelejä ovat esim: jailbreak, prison life v.2.0,  parkour tag ja redwood prison.
                                                          
                                                                Jailbreak
Jailbreak on vankileipäpeli, jonka Asimo3089 ja badcc tekevät. Tavoitteena on olla vankina, yrittää murtautua vankilasta ja olla rikollinen tai olla vartija yrittäessä pidättää pakenevista rikollisista. Tärkein Jailbreak Wikia löytyy täältä.Tämä peli on huipussaan samanaikaisimpien pelaajien kanssa yhden pelin kanssa ROBLOXissa ylittäen ROBLOX Easter Egg Hunt 2017-pelin, jossa on noin 85 000 pelaajaa. Toinen peli saavutti 200 miljoonan vierailun alle vuodessa, ja ensimmäinen saavutti 250 miljoonan vierailun alle vuodessa. 13. elokuuta peli osui 100 000 rinnakkaiseen pelaajaan, uusi ROBLOX-levy.Jailbreak on samanlainen kuin Prison Life by Aestetical tai Redwood Prison by RoyStanford, mutta se lisää omaperäisyyttä vankilaan. Se näyttää paljon erilaiselta, mutta se käyttää samanlaisia ​​aseita. Sekä peleihin kohdistuu huomattavia tappioita, sillä Prison Life ja Redwoodin vankila menettivät lähes puolet pelaajistaan ​​sen jälkeen, kun Jailbreak tuli ulos, vaikka molemmat kasvoivat suosioaan ennen kuin se tuli ulos
Aiheeseen liittyvä kuva


Prison life


Prison Life RP-elokuva / pelastus peli, jonka käyttäjä luotiin Aestheticalille 1. toukokuuta 2014. Pelissä oli tapahtunut paljon muutoksia v2.0: ssa, koska v2.0 tuli vanhasta versiosta. Prison Life lähes 528 miljoonaa käyntiä ja se toiseksi eniten pelattu peli turha Meepcitylle syyskuussa 2017. Tässä pelissä voit aloittaa joko vartija tai vanki. Peli päivitettiin viimeiseksi 15. toukokuuta 2017, mutta menettää suosioaan pelin Jailbreak-pelin takia. Mutta se ei ole kuolemaa, sillä vielä paljon pelaajia kuin aiemmin. Tämä peli on aina päässyt etusivulle v2.0: ksi vuonna 2016, keskimäärin 10 000-20 000 pelaajaa päivässä huolimatta siitä, että se on harvoin päivitetty, vaikka se ei ole päivitetty kuukausittain, se laski, koska peli Jailbreak tuli ulos. Se laski vain pienen summan.
Aiheeseen liittyvä kuva  Parkour Tag


           Tässä pelissä otetaan pelaajat kiinni ja se on hippa, mutta  siinä on temppuja.

Kuvahaun tulos haulle roblox parkour tag

                                             Redwood Prison

Redwood Prison on aika hyvä peli, koska siinä on helikoptereita ja jailbreakissäkin on, mutta prison life v.2.0ssa ei ole. Siksi redwood prison on hyvä.
Kuvahaun tulos haulle roblox redwood prison
tekijät: Sami ja Ahmed

1 kommentti: