tiistai 26. syyskuuta 2017

Albertin kokkausvinkit osa 3: Kana-kanttarellipasta

3 ANNOSTA
 
 30-60 MIN
  

Ainekset

2-3 kanan rintafilettä, hunajamarinoituja
3 dl kantarelleja
1 sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
2.5 dl Flora Kuohua
4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja, Pirkka
4 rkl valkoviiniä
nippu tuoretta basilikaa, silputtuna
1 tl suolaa (kosher, sormisuola)
ripaus mustapippuria
3 dl parmesanraastetta

PÄÄLLE:

ripaus parmesanraastetta
 basilikan lehtiä

Valmistusohje

Paista kanan rintafileet pannulla voissa tai grillaa ne rapeiksi grillissä. Pieni fileet pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi. Nosta pois pannulta/grillistä.
Poista pannulla kantarelleista neste ja nosta pois hetkeksi pannulta, leikkaa pieniksi paloiksi ja paista vielä hetki voissa.
Pilko sipuli ja aurinkokuivatut tomaatit kuutioiksi ja pieni valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi. Silppua basilikan lehdet.
Laita pannulle kanan rintafileet, kantarellit, sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit. Lisää Flora kuohu ja valkoviini, sekoita. Lisää mausteet ja basilikan lehdet, anna muhia noin 5-10 minuuttia. Lisää parmesanraaste ja sekoita.
Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Lisää tarvittaessa nestettä.
Lisää annoksiin vielä parmesanraastetta ja tuoreita basilikan lehtiä.
Lähde:https://kotiliesi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti