tiistai 27. syyskuuta 2016

6B:N LEIRIKOULU!

6B oli leirikoulussa 5-8.9.2016, Vierumäellä. Leirikoulu koostui kaikenlaisesta liikunnasta ja leirikoulun päätarkoitus oli tiivistää luokkahenkeä.                     
 
                              
              Kun luokka saapui leirikouluun oli ensimmäisenä leirikoulu info, jonka jälkeen luokka aloitti  kin-ball pelin.
                Kin-ball pelin jälkeen alkoi vesipeuhu jossa uitiin ryhmissä kilpaa patjan kanssa, ja "vesi korista" jonka jälkeen oli vapaa-aikaa noin puolituntia, jonka aikana veteen annettiin erilaisia "vesileluja" kuten iso donitsi jossa tytöt päihitti pojat, vapaa-ajalla monet tykkäsivät myös ottaa kylmäaltaassa istumis kilpailuja.                                                 
     Uimisen jälkeen alkoi 4 tunnin vapaa-aika johon kuului myös ruokailu, muuten vapaa-ajalla kaikki melkein metsästi pokemoneja tai vierailivat toistensa huoneissa.                                             
  Iltapalan jälkeen Minea juhlisti syntymäpäiviään jakamalla karkkeja ja Minealle laulettiin tietysti; englanniksi, saksaksi ja suomeksi.                                                              
Hiljaisuus alkoi 21:30, jolloin piti olla hiljaa mutta luokka jäi suunnittelemaan pokemon go yötä (joka ei ikinä toteutunut).
         Aamupala oli klo:8-9, jonka jälkeen alkoi tennis. Tenniksessä sai kokeilla tennistykkiä ja pelata nelin pelejä. 
                 Tenniksen jälkeen alkoi boulderointi, jossa mäkihyppytornin näköalat kyllä voitti 2 metrisen seinäkiipeilyradan.  Sitten luokka suuntasi  ruokalaan ja ruoka oli kyllä paljon parempaa kuin koulussa.               Ruokailun jälkeen luokka meni flow park:kiin, jossa Mehdi meni mustan radan kahdessa tunnissa ja  Arttu ja Arttu menivät  myös mustan radan ja kyllä Jukkakin yritti mutta sotkeutui niin pahasti naruihin että päätti mennä takaisin helpompaa reittiä. Flow parkissa vierähti helposti n. 3 tuntia.           Flow parkin jälkeen oli vapaa-aikaa ja sitten oli rantasauna jossa kaikki kävi uimassa ja saunassa oltiin totuutta ja tehtävää.
            Ilta vierähti nopeasti pokemoneja etsien, ja sitten alkoi jo hiljaisuus.
              Aamupalan jälkeen alkoi pingis, jonka jälkeen alkoi sähly jossa liivittömät voitti rennosti.
        Sählyn jälkeen alkoi suunnistus, jossa kaikki muut joukkueet löysivät kaikki paitsi yksi (meidän joukkue).
         Suunnistuksen jälkeen oli telinevoimistelu jossa oltiin gorillahippaa ja sitten sai tehdä mitä huvitti, oli mm. leuanvetokisat, pukkitaistelua ja trampoliini pituushyppy-kisa ja osa teki mitä halusi.
     Sitten alkoi vapaa-aika n. 3 tuntia mukaan lukien ruokailu.                                Vapaa-ajan jälkeen mentiin paistamaan lettuja ja siellä meni n. 1tunti. Sitten oli taas vapaa-aika ja hiljaisuus.
              Viimeisenä päivänä aamupalan jälkeen oli leirikouluolympialaiset, jossa meidät jaettiin ryhmiin ja vihreät apinat ja pieru urheiijat saivat jaetun 1 sijan.
                                         Lopuksi syötiin ja pakattiin ja sitten olikin jo lähtö.
                                                    

           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti